Fira per la terra 2010 (feria por la tierra 2010)

Hola, sólo quería ponerles al tanto por si no lo saben, de que éste año se celebrará también la FIRA PER LA TERRA, les dejo acá la info, y espero que si están por Barcelona ese finde se animen a pasar por ahí, se puede ir con mascotas y es una feria muy chula :slight_smile:

15ena. FIRA PER LA TERRA
Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys
24 i 25 d’abril de 2010

La Fira per la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l’Associació Dia de la Terra - Catalunya.

La Fira per la Terra no és una fira qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta. La Fira per la Terra és una trobada d’entitats de tota mena per cridar l’atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris.

La Fira per la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans poguin disposar d’un nivell de vida digne.

Totes les entitats que vulguin participar a la 15ena Fira per la Terra hauran d’haver signat el document ‘La Carta de la Terra’, Descarrega-la, signa-la i envia-la a Bustia Verda, c/o Dia de la Terra, Apartat de Correus 10095, 08080 Barcelona, Catalunya.

La Fira per la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la reventa de productes de consum. En canvi la Fira per la Terra dona suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura.

15ene. FERIA POR LA TIERRA Parque de la Ciutadella y Paseo Lluís Companys 24 y 25 de abril de 2010.
La Feria por la Tierra es una actividad organizada en la ciudad de Barcelona por la Asociación Día de la Tierra - Catalunya.

La Feria por la Tierra no es una feria cualquiera, ni quiere hacer la competencia a ninguna feria concreta. La Feria por la Tierra es un encuentro de entidades de toda clase para llamar la atención de las agresiones que la sociedad moderna hace a los sistemas naturales y sociales y para proponer formas de comportamiento respetuosos, cooperativos y solidarios. La Feria por la Tierra potencia la producción local de bienes y servicios realizados con respeto a las personas y a los sistemas naturales, que son la base para que los humanos puedan disponer de un nivel de vida digno.

La Feria por la Tierra no permite la participación de personas y o/entidades que practiquen la reventa de productos de consumo. En cambio la Feria por la Tierra brinda su apoyo a toda clase de producción artesana local respetuosa con las personas y la naturaleza.

También hay puestos de comidas, y de protectoras de animales, hay desfiles de animales en adopción y se promueve una filosofía de vida natural y vegetariana. :wub: